Wie zijn wij

Tags: visie, data license agreement, live api partner, wie zijn wij, werkzaam voor globalcaching, FTF ranglijst, afstand administratie, site administratie, ccc, GAPP, Parel van de maand, contacten, beheerder, android, windows phone, iphone, ipad, ios

Visie globalcaching.eu

Bij de bestaande geocache-sites is er altijd veel discussie over de kwaliteit van geocaches. Waarbij kwaliteit voor een ieder anders is. Want bij geocachen gaat het om het plezier in geocachen en hiermee staat kwaliteit voor 'de mate van plezier wat een geocacher aan de geocache beleeft'. In die zin bestaat er dus niet iets als DE kwaliteit van een geocache. Deze geocache-sites proberen door regels het geocache aanbod een bepaalde richting op te sturen.

Globalcaching.eu erkent de individuele wensen van de geocachers en probeert niet door regels het aanbod te sturen, maar door tooling en informatie de cacher de mogelijkheid te bieden om de voor hem of haar gewenste geocache te vinden. Hierbij kiest Globalcaching bewust voor een open structuur zoals een ongemodereerd forum.

Live API Partner

Globalcaching.eu is Live API partner van Groundspeak, globalcaching heeft daardoor toegang tot alle API data die Groundspeak beschikbaar stelt.

Data License Agreement

Globalcaching.eu (voorheen globalcaching.nl) is op 4 november 2009 een data license agreement  Download overeengekomen met Groundspeak/geocaching.com. Dat houdt in dat globalcaching gebruik mag maken van o.a. alle data en beeldmateriaal van geocaching.com.

Actief voor globalcaching

Momenteel zijn actief voor globalcaching:


Contact

Heb je vragen/opmerkingen over een van de genoemde onderwerpen bij 'Actief voor globalcaching', neem dan contact met ons op. Wanneer je geregistreerd bent op ons forum, kun je een persoonlijk bericht (aangaande het onderwerp waar zij verantwoordelijk voor zijn) via het forum sturen naar een van de hierboven genoemde contactpersonen. In alle andere situaties kun je (ook wanneer je niet bij ons geregistreerd bent, of wanneer je bijv. je wachtwoord vergeten bent om in te loggen) contact met ons opnemen via het hiervoor gecreeerde contactformulier.